1991'den Bugüne

KÜÇÜKKUYUDA ZEHİRLENMELERİ YAPAN KİŞİ BULUNDU VE İTİRAF ETTİ!!!

 

26.03.2011 saat 11.00  Küçükkuyu bağbaşı mahallesinde oturan hayvanları seven, koruyan Doğan Özyörük’ten gelen  zehirlenme ihbarıyla mahalleye ulaştım. Geldiğimde 5 kedi, 2 köpek maalesef ölmüştü! Yapan kişiyi tespit eden Doğan vasıtasıyla M.L ile konuştuğumda “evet ben yaptım danaburnular için her yere zehir koydum dedi.”
 
Derhal jandarmayı çağırdım, tüm şahitler şikayet dilekçesi yazdık. Ardından Küçükkuyu belediyesine gidip 5199 hayvan haklarını koruma yasası gereğince şikayet dilekçemizi kayda geçirdik. Olayı basına verdik. Ayrıca Küçükkuyu’ya yaşayan bir avukat bu olayı bizzat gönüllü olarak takip istediğini bildirdi. Tüm hayvan severler konunun takipcisiyiz.
Zehirlenen bir  köpekçik Doğan Beyi eşi Nalan hanımın inanılmaz gayretiyle hayat döndürüldü.
 
Bir aydan beri Bağbaşı mahallesinde canice işlenen zehirlenmeler artık son buluyor. Küçükkuyu belediyesine atılan iftira ve yakıştırmalar, belediyeyi koruduğumu söyleyen, yalan, yanlış tarafıma yapılan çirkin iftiralarında sonu geldi ve gerçek ortaya çıktı.
Benim ve belediyenin masumluğu su üstüne çıktı ama maalesef burada uyuz olduğunu tespit edip, bizzat iğnelerini yaptığım zararsız, , çaresiz hayvanlar ve memeleri süt içinde ölen canlarımız oldu.
Bu son olsun!
Çarede biziz,Ümitte biziz
 
GÜLPERİ SONERMAN
AYVACIK-KÜÇÜKKUYU DOHAYKO TEMSİLCİSİ
KÜÇÜKKUYU HAYVA HAKLARINI KORUMA GRUP SÖZCÜSÜ

 

cross