1991'den Bugüne

Adana Vet.Hekim Oda Bşk. Zeynel Alkandağ Dohayko Barınağında

Sevgili Arkadaslar,

       Adana Veteriner Hekim Odasi Yonetim Kurulu Baskani Zeynel Alkandag, yeni yonetim kurulu uyelerinin de katilimi ile seciminden sonra  ilk ziyaretini Adana Buyuksehir Belediyesi -DOHAYKO Hayvan barinagina yapti.

       Gerek barinakta ve gerekse sokaklardaki sahipsiz hayvanlara iliskin calismalarda odaya bagli serbest calisan veteriner hekimlerin de gonullu katkisinin saglanmasi icin veteriner hekimlerin isteli oldugunu anlatan Zeynel Alkandag, en kisa zamanda bu konuyu netlestirmek uzere genel bir toplanti yapilacagini soyledi.

        Ziyarete katilan oda yonetim kurulu uyesi Vet Hekim Mete Betin, bu konuda DOHAYKO-BELEDIYE ve ODA  isbirliginin onemli oldugunu vurguladi.

        Mete Betin, kendisine goturulen ve bizim YESIL KARTLI tabir ettigimiz tum sahipsiz hayvanlara hic bir bedel karsiligi olmadan bakar, gerekli tum mudahaleleri yapan duyarli bir hekimdir.

         Vesile ile hem Oda Baskani Zeynel Alkandag'a hem de yonetim kurulu uyesi Mete Betin'e tesekkur ediyoruz.

         Adana'da sahipsiz hayvanlara iliskin sorunlarin cozumunde mesafe alinmasinda ODANIN onemli katkisi oldugunu tekrar vurgulamak istiyoruz.

        Umudumuz ve beklentimiz, basta Istanbul olmak uzere,  Turkiye'nin diger butun sehirlerinde Veteriner Hekim Oda yonetimlerinin barinaklari, Rehabilitasyon Merkezlerini ziyaret etmeleri, sokaktaki hayvanlara sahip cikmalari ve COZUMA yonelik calismalarda belediyeler ve gonullu kuruluslar ile aktif isbirligi yapmalaridir.

Selam ve sevgilerimle
Nesrin/HAYTAP/DOHAYKO

 

Veteriner Odası Başkanı Barınak Ziyareti

Diğer Resimler

{gallery}barinak_ziyaret_haberler/veteriner_oda_baskani{/gallery}

 

cross