1991'den Bugüne

Yavru Vatan Kıbrıs'ta Bir Damla Yaşam Arabamız

Haytap ve yaşam arabası Kıbrıs'ta...

Büyük uğraşlar sonunda ve 9 saatlik yolculuktan sonra· Girneye arabamızı girdirdik. Kıbrısa araba ile geçmek gerçekten çok zor· 

· Araçtan anons yapabilmek· içinde bayağı çaba gösterdim ve nihayatinde bu sorunumuzda çözüldü. Beni Girne'de ada tv karşıladı ve hemen haber yaptı akşam ana haber ve diğer günde 3 kere haberi tekrar yayınladı. Star kıbrıs gazetesi ikinci sayfada manşet yaptı.

4 ekimde Lefkoşe bakımevinde etkinlik yaptık. Etkinliğe KKTC hayvan koruma derneği yöneticileri· Tomris, Fayka, Simge hanım ve Mehmet bey katıldılar.

Lefkoşe doğu akdeniz koleji öğrencileride katılımdaydılar. Kıbrıs ada tv· canlı yayın yaptı, Kıbrıs gazeteleri de olaya geniş yer verdi.

Ertesi gün Girne İngiliz kolejinde eğitim ve seminer gösterimiz vardı. Tam 4 seans olarak ilköğretim talebelerine bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Girne sokaklarını anonslarla geziyorum burada sokak ve caddelerde böyle bir anons hiç yapılmamış. Seyyar yani anons diye birşey yok..Herkes çok dikkatli arabayı takip ediyor. Sıcak çok fazla ve yine yanmaya devam ediyorum ama canlar için feda olsun..· KKTC· haberleri devam edecek .

·
Saygılarımla
Semih İğdigül

Haytap Mersin Temsilcisi

Akdeniz Bölge Koordinatörü

 

yasam_arabasi_kktc_2011_6

 


yasam_arabasi_kktc_2011_20

 

yasam_arabasi_kktc_2011_7

 

yasam_arabasi_kktc_2011_8

 

yasam_arabasi_kktc_2011_9

 

yasam_arabasi_kktc_2011_11

 

yasam_arabasi_kktc_2011_13

 

yasam_arabasi_kktc_2011_14

 

yasam_arabasi_kktc_2011_15

 

yasam_arabasi_kktc_2011_16

 

 

 

 

 

 


 

 

 

cross